19 Eylül 2007 Çarşamba

DonkeyServerler kapatıldı!!!


eMulenin kullanmış olduğu donkeyserverları Alman müzik endüstrisinin baskıları sonunda kapanmış durumda artık yeni serverler açılana kadar kad ağı ile idare edeceğiz ya da torrent e abanacağız, Razor' un kapanmasından sonra bu serverların da kapanması kötü oldu bir nevi eşek öldü diyebiliriz.

Kaynak

7 yorum:

Adsız dedi ki...

bırak hacı ne ölmesi cenevar gibin devam ediyor. Kad varken birşeycuk olmaz da.

Adsız dedi ki...

ed2k serverları kad çıkınca etkinliğini kaybetti.. Ben emule kullanmıyorum şu aralar ama birşey aramam gerektiğinde ilk önce kad'ı kullanıyorum..

Unknown dedi ki...

arkadaşlar normalde ed2k larda daha çok dosya yokmu mesela daha önceden yaptığım aramayı gene yaptım önceden 40-50 kişinin paylaştığı dosya şimdi 10 zor oluyor

Adsız dedi ki...

Torrent iyidir, torrent hızlıdır, torrent şahanedir :)

Adsız dedi ki...

torrentleri bir anlayabilsem dediğine onay verecem barış.. Bearshare kullanıyorum 80-90 kb. ile download yapıyor buda benim için yeterince hızlı.. Bitttorenti indirip deneyim merak ettim şimdi..

Unknown dedi ki...

@truva senin dediğin gibi ben de bir anlasam torrenti kullanacağım, bildiğim kadarıyla bir de her .tor... dosyası verimli olmuyor bazıları ölmüş oluyor hiç çekemiyorsun canlılarını bulmak gerekiyor

Adsız dedi ki...

Ya bu torrentler flashget gibi birşey ya.. Önce iz bulma parçasını buluyorsun sonrasında bunu programa yapıştırıp indirmesini sağlıyorsun ama hiç sevmedim 10-15 kb ile indiriyordu. Ben en iyisi bearshareye devam edeyim. Şimdiye kadar bulamadığım hiçbirşey olmadı..